maandag 23 februari 2015

En nu een ruime week verder

In de eerste blog heeft Marilou de brainstorm in schematische weergave geplaatst. Nu is het mijn beurt om te bloggen en ik, Nine, heb dit werkelijk waar nog nooit gedaan. Dus als het goed is moet er gaande weg deze minor verbetering in te zien zijn.

Zoals al vermeld maken we driftig gebruik van allerlei communicatiemiddelen zoals Whats-ap, mail maar ook een Dropbox. Alle digitale bruikbare informatie die we tegenkomen plaatsen we in die Dropbox zodat het voor ons allen toegankelijk is.

Whats-ap fungeert naast communicatiemiddel ook als een soort dagboek. Hierin kunnen we met gemak eerder gezegde of aangehaalde dingen terugvinden. Zo kwamen we via Whats-ap ook tot de ontdekking dat mijn verzamelwoede pluspunten met zich meebrengt omdat dit allerlei onverwachte informatiebronnen voor deze Pilot-opdracht oplevert. Marilou is degene die het mogelijk maakt en straks ook uitvoert op haar stageschool. Mandy is van de superhandige bestandjes (Wordcloud) om in vorm te geven en aan te geven wat er nog gedaan moet worden. Dat komt dus neer op een verdeling in:
informatiebron, uitvoerbron en vormgeefbron.

Kortom zijn wij wat betreft de samenwerking erg enthousiast, de puzzelstukjes vallen ineen en we hebben er zin in!

Deze situatie, 'met het vingertje wijzen', verwachten wij dus ook niet tegen te komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten