woensdag 10 juni 2015

Bijnnnnnnnnnnnnnnnnnnnna

 


 


Bijna ging het dan toch nog mis. Mis binnen onze DOT. Er was sprake van miscommunicatie, aannames, invullingen, etc. Eigenlijk alles wat er mis kan gaan binnen het communicatie model van: ZENDER, BOODSCHAP EN ONTVANGER. 
 
Gelukkig hebben we de ruis kunnen wegnemen door het probleem uit te spreken en daar vervolgens op te reageren. Een DOT met als lesthema 'Wie goed doet, goed ontmoet' moet hier ook uit kunnen komen!
 
 


Nu wij tot onder andere tot tien geteld hebben en de lucht geklaard is, zijn we keihard bezig met het zetten van de puntjes op de spreekwoordelijke i. 
Dit alles moet weer in een presentatie worden gegoten en daarvoor zijn wij op zoek geweest naar een mooie vorm. Wederom kwam Pinterest van stal want daar hadden wij al enige presentatievormen gepind. Nu was het en kwestie van uitzoeken. Dit bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Maar na wat grasduinen van mijner zijde kwam er een geschikte nieuwe vorm naar voren. Na het delen van de link waren wij allen enthousiast. Nu moet het alleen nog gebeuren en dat is nog best lastig. Want wat ga je nu precies in die presentatie zetten? In ieder geval het eindproduct, dat staat vast.

De presentatievorm houden wij nog even geheim tot zaterdag en hopen zo origineel uit de bus te komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten